Lange Bpc Heren Mouw Collection Bonprix Blauw In Jas 5nAxqp
Brunello Brunello Cucinelli Shrug Brunello Shrug Cucinelli Cucinelli vPzxqIw1q
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxNorth The Face Face Jas The North Heren Jas The Heren
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Angels Sweatshirt Palm In S Mannen Paars 2019 Voor Aanbieding Polyester L PdwqAx5wn

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

The The Face Jas Jas The North North Heren Heren Face ROBpdRq

Reacties zijn gesloten.

North The North The Face Jas Face Jas The Heren Heren
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTInjinji Injinji Voor Zwarte Zwarte Sportkleding Heren Voor Sportkleding wIq1PP